Ohjaajat

Leirin ohjaajat opiskelevat liikunnanopettajiksi Jyväskylän yliopistossa. Kokemusta   liikunnanopetuksesta, liikuntaleirien ja -kerhojen vetämisestä, sekä eri liikuntalajien parista on kertynyt ohjaajille niin opintojen kuin omien työkokemusten kautta. Tulevina liikunnanopettajina ohjaajat osaavat suunnitella ja ohjata monipuolisesti eri liikuntalajeja ja -leikkejä. Tavoitteenamme on luoda positiivisella ja ammattitaitoisella otteella mahdollisimman innostava ja positiivinen ilmapiiri leireille!

Toivottavasti jälleen tulevan kesän liikuntaleirit innostavat mahdollisimman useita alueen lapsia kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja. Moni saa leiriltä myös hyviä ystäviä ja tukuittain hienoja kesälomamuistoja!

Leirillä nähdään!

Ohjaajien yhteystiedot ja tarinat alapuolella

Jere Lehto (Kempele ja Tyrnävä)
050 590 9113
jerleh91@gmail.com

Alisa Pyrrö (Oulunsalo, Kempele ja Tyrnävä)
040 830 8483
alisa.pyrro@hotmail.com

Iivari Poijärvi (Tuusula ja Kontula)
044 522 9566
iivari.poijarvi@gmail.com

Valtteri Lahtinen (Tuusula ja Kontula)
041 535 8155
valtteri.i.lahtinen@student.jyu.fi

Ida Kinnunen (Kinnula ja Kivijärvi)
0503783142
ida.m.s.kinnunen@student.jyu.fi

Teemu Kenkkilä, LitK (Hankasalmi, Lievestuore, Muurame)
puh. 040 8463505
teemu.kenkkila@gmail.com

Roosa Pelto-Arvo, LitM (Hankasalmi, Lievestuore, Muurame) 
puh. 050 569 2824
s-posti: roosa.peltoarvo@gmail.com

 

Jeren tarina
Olen Kempeleen Linnakankaan koulun liikunnanopettaja. Olen kasvanut Oulussa, missä pääsin pelaamaan huippuja pihapelejä mahtavien kavereiden kanssa. Veljeni kanssa olimme innokkaita pelien järjestäjiä, mutta iso kiitos kuuluu myös reiluille kavereille, jotka olivat vähintään yhtä innokkaina mukana. Pihapeleistä liikuntamatkani jatkui jalkapallon, kaukalopallon, pesäpallon, yleisurheilun ja jääkiekon merkeissä.

Olen iloinen siitä, että olen harrastanut monipuolisesti eri lajeja, vaikka välillä aikakaan ei tuntunut riittävän kaikissa seurajoukkueiden harjoituksissa kulkemiseen. Urheilen edelleenkin kilpaa tosissani, mutten vakavissani. Harrastan vapaa-ajallani monipuolisemmin liikuntaa kuin koskaan, ja pidän eniten hauskasta ja rennosta pelailusta, joka on parasta ajanvietettä kavereiden kanssa. 

Processed with VSCO with f2 preset

Alisan tarina
Olen Oulunsalosta kotoisin oleva 23-vuotias tuleva liikunnanopettaja. Koulussa kohokohtia olivat liikuntatunnit alakoulusta lukioon asti. Olen aina tykännyt harrastaa monipuolisesti ja omiksi lajeikseni valikoitui pesäpallo, lentopallo ja hiihto. Mielenkiintoa olisi riittänyt moneen muuhunkin lajiin, mutta aikaa ei riittänyt kaikkeen. Seuraharjoitusten ulkopuolella pelasimme ahkerasti eri liikuntapelejä ja –leikkejä ja kävimme paljon uimassa. Kujallamme asui kahden isoveljeni lisäksi paljon heidän pelikavereitaan, joten tiellä oli aina pelit käynnissä ja syksyisin meidän kujan hittileikki oli pimeäpiilo.

Tällä hetkellä kilpailen vielä aktiivisesti hiihdon parissa, mutta sen lisäksi harrastan niin monipuolisesti kaikkea muuta urheilua kuin vain mahdollista. Urheilussa parasta on kavereiden kanssa harjoitteleminen, pelaaminen ja liikunnan riemu.  Tulevassa ammatissa parasta onkin, kun pääsen jakamaan näitä hetkiä lasten ja nuorten kanssa, ja kannustamaan ja innostamaan heitä liikkumaan hymy huulilla.
GADD8455

Idan tarina
Olen 23-vuotias Hyvinkäällä varttunut liikuntapedagogiikan opiskelija, joka on saanut liikunnan kipinän jo pienenä. Monipuolinen ja liikunnallisia virikkeitä täynnä ollut kasvuympäristö on ollut hyvä paikka kasvaa ja oppia elämäntaitoja. Lapsuuden kesien parhaat muistot koostuvat riemukkaista liikuntahetkistä kavereiden kanssa ja samanlaisia hetkiä haluan välittää eteenpäin leirin myötä! Harrastuksia minulla on ollut laidasta laitaan aina koripallosta yleisurheiluun ja voimisteluun. Viime vuosina ohjaus- ja valmennuskokemusta on karttunut muun muassa joukkuevoimistelun ja uimahyppyjen parissa.

Minulle tärkeää on, että leirillä koemme yhdessä liikunnan riemua ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, ja siinä sivussa opimme uusia liikuntataitoja turvallisessa ympäristössä!

Teemun tarina
Olen Seinäjoelta kotoisin oleva 24-vuotias neljännen vuoden liikuntapedagogiikan opiskelija. Olen mukana tarjoamassa lapsille unohtumattomia liikuntakokemuksia, koska vietin koko lapsuuteni pelaillen ja leikkien kavereiden kanssa sekä liikkuen monipuolisesti eri lajien parissa useissa seuroissa. Muutamia näistä olivat mm. pesäpallo, yleisurheilu, jalkapallo ja jääkiekko. Olen näistä lapsuuden kokemuksista päivittäin todella kiitollinen.
Monipuolisen liikuntataustan ansioista olen myös nykyään opiskelemassa unelma-ammattiini liikunnanopettajaksi. Harrastan edelleen kilpaurheilua seurassa, mutta monipuolinen liikunta ja positiiviset kokemukset ovat minulle vieläkin tärkeimmässä asemassa. Kavereiden kanssa pelailu ja liikkuminen ovat parasta vapaa-ajanvietettä.
Teemu
Roosan tarina
Minun tarinani alkusivut on kirjoitettu 26 vuotta sitten pohjanmaan pienessä
maalaiskaupungissa Kannuksessa, jossa vietin liikunnallisen lapsuuteni. Pihapelien ja –
leikkien lisäksi kävin urheilukerhoissa sekä liikuntaleireillä. Olen harrastanut mm.
yleisurheilua, hiihtoa, jalkapalloa, salibandya ja uintia. Monipuolinen liikkuminen arjessa sekä liikuntaharrastusten parissa on kantanut aikuisuuteen saakka. Mielestäni tärkeintä on yhdessä koettu liikunnan riemu sekä toisten kannustaminen, mitkä ovat myös tulevien kesäleirien kantavia teemoja. Siinä samalla opitaan tietysti monipuolisesti liikuntataitoja.
Jyväskylässä olen viihtynyt jo yli 5 vuotta ja valmistun nyt keväällä 2018 liikunnan ja
terveystiedon opettajaksi. Olen toiminut Jyväskylän alueen alakoulujen uimaopettajana sekä tehnyt alakoulun opettajien sijaisuuksia, joten saatan olla sen myötä jo joillekin tuleville leiriläisille tuttu tyyppi. Nähdään leireillä!
Roosa
Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s