Ohjaajat

Leirin ohjaajat ovat korkeakoulutettuja liikunta- ja kasvatusalan ammattilaisia. Kokemusta   liikunnanopetuksesta, liikuntaleirien ja -kerhojen vetämisestä, sekä eri liikuntalajien parista on kertynyt ohjaajille niin opintojen kuin omien työkokemusten kautta. Ohjaajat osaavat suunnitella ja ohjata monipuolisesti eri liikuntalajeja ja -leikkejä. Tavoitteenamme on luoda positiivisella ja ammattitaitoisella otteella mahdollisimman innostava ja positiivinen ilmapiiri leireille!

Toivottavasti jälleen tulevan kesän liikuntaleirit innostavat mahdollisimman useita alueen lapsia kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja. Moni saa leiriltä myös hyviä ystäviä ja tukuittain hienoja kesälomamuistoja!

Leirillä nähdään!

Ohjaajien yhteystiedot ja tarinat alapuolella

Jere Lehto (Kempele ja Tyrnävä)
050 590 9113
jerleh91@gmail.com

Alisa Pyrrö (Oulunsalo ja Tyrnävä)
040 830 8483
alisa.pyrro@hotmail.com

Salli Mattila (Kempele ja Tyrnävä)
0400586294
salli.mattila@gmail.com

Teemu Kenkkilä (Keski-Suomi)
040 8463505
keskisuomenliikuntaleirit@gmail.com

Jeren tarina
Olen Kempeleen Linnakankaan koulun liikunnanopettaja. Olen kasvanut Oulussa, missä pääsin pelaamaan huippuja pihapelejä mahtavien kavereiden kanssa. Veljeni kanssa olimme innokkaita pelien järjestäjiä, mutta iso kiitos kuuluu myös reiluille kavereille, jotka olivat vähintään yhtä innokkaina mukana. Pihapeleistä liikuntamatkani jatkui jalkapallon, kaukalopallon, pesäpallon, yleisurheilun ja jääkiekon merkeissä.

Olen iloinen siitä, että olen harrastanut monipuolisesti eri lajeja, vaikka välillä aikakaan ei tuntunut riittävän kaikissa seurajoukkueiden harjoituksissa kulkemiseen. Urheilen edelleenkin kilpaa tosissani, mutten vakavissani. Harrastan vapaa-ajallani monipuolisemmin liikuntaa kuin koskaan, ja pidän eniten hauskasta ja rennosta pelailusta, joka on parasta ajanvietettä kavereiden kanssa. 

Processed with VSCO with f2 preset

Alisan tarina
Olen Oulunsalosta kotoisin oleva 26-vuotias tuleva liikunnanopettaja. Koulussa kohokohtia olivat liikuntatunnit alakoulusta lukioon asti. Olen aina tykännyt harrastaa monipuolisesti ja omiksi lajeikseni valikoitui pesäpallo, lentopallo ja hiihto. Mielenkiintoa olisi riittänyt moneen muuhunkin lajiin, mutta aikaa ei riittänyt kaikkeen. Seuraharjoitusten ulkopuolella pelasimme ahkerasti eri liikuntapelejä ja –leikkejä ja kävimme paljon uimassa. Kujallamme asui kahden isoveljeni lisäksi paljon heidän pelikavereitaan, joten tiellä oli aina pelit käynnissä ja syksyisin meidän kujan hittileikki oli pimeäpiilo.

Tällä hetkellä kilpailen vielä aktiivisesti hiihdon parissa, mutta sen lisäksi harrastan niin monipuolisesti kaikkea muuta urheilua kuin vain mahdollista. Urheilussa parasta on kavereiden kanssa harjoitteleminen, pelaaminen ja liikunnan riemu.  Tulevassa ammatissa parasta onkin, kun pääsen jakamaan näitä hetkiä lasten ja nuorten kanssa, ja kannustamaan ja innostamaan heitä liikkumaan hymy huulilla.
GADD8455

Sallin tarina
Hei vaan hei! Olen Kiimingissä kasvanut 26-vuotias liikuntatieteiden maisteri. Innokkuuteni liikuntaa kohtaan on tullut vanhemmiltani saamasta hyvästä kasvatuksesta sekä lapsuuden pihaleikeistä kavereiden kanssa. Oi niitä aikoja!

Aion tuoda liikuntaleireille hauskoja pelejä ja leikkejä, riemukasta yhteishenkeä sekä yllätyksellisiä joukkuejakoja. Vapaa-ajallani ohjaan jumppia ja valmennan Kirsuja eli Jyväskylän Kirittärien D-tyttöjä. Tulevaisuuden haaveenani on ohjata vauvauintia sekä hankkia oma koira.
Processed with VSCO with f2 preset

Teemun tarina
Olen Seinäjoelta kotoisin oleva 27-vuotias neljännen vuoden liikuntapedagogiikan opiskelija. Olen mukana tarjoamassa lapsille unohtumattomia liikuntakokemuksia, koska vietin koko lapsuuteni pelaillen ja leikkien kavereiden kanssa sekä liikkuen monipuolisesti eri lajien parissa useissa seuroissa. Muutamia näistä olivat mm. pesäpallo, yleisurheilu, jalkapallo ja jääkiekko. Olen näistä lapsuuden kokemuksista päivittäin todella kiitollinen.
Monipuolisen liikuntataustan ansioista olen myös nykyään opiskelemassa unelma-ammattiini liikunnanopettajaksi. Harrastan edelleen kilpaurheilua seurassa, mutta monipuolinen liikunta ja positiiviset kokemukset ovat minulle vieläkin tärkeimmässä asemassa. Kavereiden kanssa pelailu ja liikkuminen ovat parasta vapaa-ajanvietettä.
Teemu

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s