Usein kysyttyä

K:Onko viisivuotias liian nuori? Entä neljätoistavuotias liian vanha?
V: Myös reippaat viisivuotiaat otamme mielellämme leirille, varsinkin jos kuuden vuoden rajapyykki on jo lähellä. Myös nuoremmat huomioon ottava neljätoistavuotias on tervetullut leirille.

K: Tarvitseeko leireillä omia mailoja/varusteita?
V: Omia urheiluvälineitä ei tarvitse. Jos lapsi haluaa ottaa omia pelivälineitään mukaan, ne on merkittävä selvästi nimellä sekaannusten välttämiseksi. Lapsella on hyvä olla mukana ulkoliikuntaan sopivat kengät, sisäpelikengät, juomapullo sekä välipalaksi pientä purtavaa.

K: Jatkuuko toiminta sadepäivänä?
V: Ehdottomasti! Jos sadepäivä yllättää, pyrimme silloin toimimaan sisätiloissa. Sadepäiviä varten on ennalta suunniteltu ohjelma.

K: Lapsella ei ole aikaisempaa urheilutaustaa, onko tämä ongelma?
V: Ei. Leiriemme ideana on tarjota lapselle mahdollisimman monipuolinen leiriviikko tutustuen eri lajeihin. Haluamme tarjota jokaiselle lapselle positiivisia liikuntakokemuksia heidän taitotasostaan välittämättä!

K: Minkälainen on leirien päiväohjelma?
V: Leirin ohjelma rakennetaan jokaiselle ikäryhmälle sopivaksi erikseen, ja varsinkin nuorempien lasten kanssa lajeihin tutustuminen tapahtuu enemmän liikunnallisen leikin kuin tekniikan tarkan opettelun kautta. Jokainen leiriläinen voi vaikuttaa viikon ohjelmaan esittämällä toiveita leiriohjelmaan.